Mitt første møte med Healer

 

I 1982 fikk jeg plutselig veldig sterk hodepine, det varte i tre uker uten at legene fant ut hva det kom av, en dag så jeg en avis artikkel i Tønsbergs Blad om Halvard Nordfjæran og leste dette med stor skepsis og interesse, hadde vel aldri hørt om healing men det fasinerte meg det som stod der, om hva healing kunne gjøre. Så litt sent på kvelden to dager etter at jeg hadde lest om Halvard krabbet jeg rundt på alle fire på stue gulvet med så store hodesmerter at jeg hylskrek. Jeg ba mannen min å hjelpe meg og finne telefonnummeret til Halvard som det hadde stått om i avisa, vi fant det og det visste seg at vi bodde bare fem min fra, og Halvard ba meg komme med en gang.

Da jeg kom var jeg helt i svime av smerter Halvard stilte seg bare ved meg og holdt hendene rund hodet mitt og ja jeg vet i grunnen ikke så mye mer at der og da forsvant smertene og de har ALDRI kommet igjen, og det er jeg veldig glad for. Den gangen var jeg 22 år i dag er jeg 54 år. Det var helt uvirkelig å kjøre fra Halvard og hjem uten smerter, jeg husker at jeg la meg til å sove og våknet dagen etter helt fin videre.

Mitt andre møte med Halvard.
Min lille datter som da var ca 2 år var mye plaget med allergi, jeg ringte og fikk time til henne og min manns mormor som da var 63år. Han startet behandlingen med min manns mormor som hadde levd med migrene siden hun var to år, hun ble kvitt sin migrene og hadde det aldri mer til hun døde 93 år gammel. Hun var så glad og fornøyd at hun pratet stadig om dette til alle hun kjente som hadde plager og sendte de til Halvard. Så var det min datter Lene, han satte henne på en stol og stod foran henne og holdt en hånd foran ansiktet hennes og en hånd oppe på hodet. Etter få minutter begynte både nesen og øynene hennes og renne noe veldig samtidig som jeg så at hun ble veldig trett, det var så sterkt at til slutt ba jeg Halvard å stoppe jeg var jo da ikke kjent med hva healing var den gangen. Da vi reiste derfra i 12-tiden på formiddagen sov hun fram til kl halv syv på kvelden den dagen. Etter dette møte har hun vært helt fin og er i dag 32 år. I dag vet jeg mye mer hva healing er og har brukt det ved noen ganger og lest veldig mye om det og har stor tro på disse menneskene med disse evnene.

Så til Halvard tusen tusen takk for hjelpen og en spennende opplevelse.

Med vennlig Hilsen A. B. L., Sandefjord.

Back to Top