Forkalkningen som forsvant

1982 - 1983


Reidun fra Horten har gått med vond høyre arm og skulder i syv år. Hun fikk tatt røntgenbilde på Horten sykehus, og det viste seg at det var en stor forkalkning i skulderen. Legen sa hun måtte gå med denne forkalkningen resten av livet. Hun fikk deretter kortisonsprøyter, røntgenbehandlinger, fysioterapi og akupunktur, men smertene var fortsatt de samme. Hun fikk tatt røntgenbilder flere ganger i løpet av den syvårsperioden, deriblant den 20. oktober 1982, som viste at forkalkningen var uforandret.

Den 30. november 1982 hadde hun første time hos meg. Hun hadde ingen tro på healing, kunne hun fortelle, men hun hadde prøvd så mye at hun kunne likeså godt prøve dette i samme slengen. Under behandlingene kjente hun litt varme i skulderen, og etterpå noe smerte nedover armen. Da hun hadde 7. behandlingen holdt hun på å gi opp, for armen var like vond. Hun trodde ikke det var noe hjelp i det likevel. Det var veldig dumt, tenkte jeg. Ettersom at hun hadde noen reaksjoner under og etter behandlingen var det noe som skjedde. Røntgenbildet viste meget tydelig forkalkningen, og tenk om den forsvant. Da ville jeg få et tydelig bevis på at det går an å få bort forkalkninger med healing. Med bakgrunn i dette tilbydde jeg henne noen behandlinger gratis.

Etter den 10. gangen slapp smertene. Den 15. februar 1983 dro hun til Horten Sykehus for å få nytt røntgenbilde. Da fikk hun til sin store forbauselse se at nesten all kalken var forsvunnet. Hun kom så tilbake for å få enda 3 behandlinger, og da var hun frisk.

 

 

På bildet til venstre synes den store forkalkningen meget tydelig. På bildet til høyre, etter 10 behandlinger, er det bare noe rusk igjen. Dette forsvant etter ytterligere tre behandlinger.

 

Back to Top